برگزاری اولین جلسه دوره دوم شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری

| تاریخ ارسال: 1397/11/16 |
 جلسه شورای راهبردی شبکه تحقیقات پرستاری در تاریخ 15 بهمن ۱۳۹۷ از ساعت 13-10:30 با حضور رئیس شبکه ملی تحقیقات پرستاری، دکتر اسکویی و اعضای شورای راهبردی، خانم ها: دکتر جدید میلانی، دکتر خنجری، دکتررسولی، دکتر رضاپور،  دکترمداح، دکتر مهرداد، دکتر نصرآبادی، دکتر ونکی و آقایان: دکتر احمدی، دکتر ایرج پور، دکتر زارعیان، دکتر سروش، دکتر نگارنده در محل دبیرخانه شبکه واقع در مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری، دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در ابتدای جلسه    دکتر اسکویی رئیس شبکه، ضمن تبریک به اعضای جدید و تقدیر از زحمات اعضای شورای راهبردی دوره اول ، به مروری بر اقدامات دوسال گذشته و فعالیت های مورد انتظار در دوسال آینده پرداخت. سپس  تقدیرنامه اعضای اولین دوره شورای راهبردی توسط سرکار خانم دکتر مداح، استاد پیشکسوت پرستاری اعطا گردید. در این جلسه اعضای شورای آموزشی و پژوهشی شبکه، خانم ها دکتر خنجری، دکتر رضاپور، دکتر مهرداد، دکتر محمدی، دکتر ونکی و آقایان دکتر پیروی و دکتر زارعیان، انتخاب و به رییس شبکه معرفی شدند. در ادامه تصمیماتی در زمینه برنامه عملیاتی دو سال آینده از جمله آیین نامه های داخلی شبکه، جذب منابع مالی و سامانه تحقیقات و طرح های پژوهشی در پرستاری، اتخاذ شد.
گفتنی است این اولین  نشست  اعضاء پس از انتخابات دوره دوم اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات پرستاری توسط مجمع عمومی شبکه بود که با حکم معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از تاریخ 22 دیماه 97 فعالیت خود را آغاز کردند. انتخاب  اعضای شورای راهبردی هر دوسال یک بار توسط مجمع عمومی شبکه صورت می‌گیرد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 658 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر