انتصاب دوره دوم رئیس و اعضای شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری

| تاریخ ارسال: 1397/11/1 |
احکام رئیس و اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات پرستاری توسط معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صادر شد.
دکتر سیده  فاطمه حق‌دوست اسکویی طی حکمی از سوی دکتر رضا ملک زاده، معاون محترم  فناوری و تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای بار دوم به عنوان رییس شبکه تحقیقات پرستاری، منصوب شد. همچنین، احکام انتصاب اعضای شورای راهبردی منتخب مجمع عمومی شبکه تحقیقات پرستاری نیز به شرح زیراز سوی دکتر رضا ملک زاده، صادر گردید.
اسامی اعضای دوره دوم شورای راهبردی شبکه به ترتیب حروف الفبا:
۱.دکتر فضل ا... احمدی                                           ۱۰.دکتر آرمین زارعیان
۲.دکتر علیرضا ایرج پور                                           ۱۱.دکتر محمدرضا سروش
۳.دکتر رحیم بقایی                                                   ۱۲. دکتر سادات سید باقر مداح
۴.دکتر مریم جدید میلانی                                        ۱۳. دکتر عباس عبادی
۵.دکترسیده فاطمه حق دوست اسکویی                     ۱۴. دکتر عاطفه قنبری
۶.دکتر مریم حضرتی                                               ۱۵. دکتر ندا مهرداد
۷.دکتر صدیقه خنجری                                             ۱۶.دکتر طاهره نصرآبادی
۸..دکتر مریم رسولی                                ۱۷. دکتر رضا نگارنده
9.دکتر رفعت رضاپور
گفتنی است در پی تشکیل  جلسه مجمع عمومی مورخ دهم آذر سال جاری شبکه تحقیقات پرستاری درکتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انتخاب اعضای شورای راهبردی بر اساس اساسنامه شبکه یاد شده، اعضای شورای راهبردی با اکثریت آراء رئیس شبکه را انتخاب نمودند. این شبکه از سال ۱۳۹۵ تاسیس شد و اولین دوره  انتخابات اعضای شورای راهبردی و رییس شبکه نیز در همان سال صورت گرفت.
ابلاغ رئیس شبکه و اعضای شورای راهبردی به شرح ذیل میباشد:

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 947 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر